Storlördag

En heldagsutflykt till Tappebo med hussarna för att hälsa på Mattias familj och även hälsa på katten, Pinky.

Vart börjar vi..

Bilresan:
Ja, det gick bra de första 20 minutrarna. Sedan satte Mille huggtänderna i stålburen och skulle bryta sig ut resten av färden. Det han inte viste var att det var mer än en timme kvar på färden. Så han fick allt slita.. Hemresan gick betydligt bättre, då han vi köra en timme innan han började bli orolig. Försöken att bryta sig ut var helt klart klenare.

Familjen:
Han charmade nog dem alla, han platsade sig väl. Men han är ju mest trygg i sina hussar, men ett och annat bus och puss delades ut till de övriga med. Våran lille krabat är nyfiken, på sitt egan lilla sätt. det finns ett talesätt; ”Kommer kallad, fast ej strax -ty född till slav är ingen tax”.

Katten:
Ja, Pinky var nog måttligt road över att ha Mille i huset. De konfronterades naturligt så att säga. Ingen som föste ihop dom utan vi tog det som det kom. Reaktionen var som jag trodde. Milles läpp började darra frenetiskt och vips så blev han förvandad till ”Terminator” och skulle ja…ni vet… Pinky var duktig och fräste ifrån rejält men tog ett stort hopp bakåt och då blev Mille kopplad så att katten skulle fålite fred. Det slutade med att sista 2 timmarna fick Pinky vara utestängd.

Annonser

Posted on 7 juni, 2009, in Djur, Dvärgtax, Familj, Hund, Katt, Mille, Pinky, Tappebo. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: