Freeedag

Det här var väl ändå efterlängtat. Fredagen är här med sol och ledighet. Som vi alla ängtat, nu känns det som sommar!

Ska vi summera dagen tycker ni?

Legenden Michael Jacksson är död, hjärtat orkade väl inte med i tempot som 50-åringen levt. Skandaler, hetsjakt och de  antal gånger han blivit stämd och dragen inför rätta tar ut sin rätt. Men å andra sidan, knaprar man tabletter och annat knark i mängder så orkar inte kroppen, så är det bara. Men en rejäl vila är han helt klart gjort sig förtjänt av. R.I.P. MJ Undrar vad som händer med alla dessa som köpt biljetter till hans turné som skullle gå av stapeln?
mj

Jobbet flöt på bra, men det blir övertid för beredkapsgänget. Alla näthinneavlossningar börjar trilla in nu och måste åtgärdas på en gång. Följ mitt råd om du är rädd om din syn: Om du någon gång råkar ut för att det blir svart för synen, ungefär som att en gardin skulle skymma likt i ett fönster. ÄT INGEN MAT eller DRICK INGET! Uppsök ögonakut eller vanlig akut så fort du bara kan! Då har du med största sannolikhet en näthinneavlossning och du måste opereras, i narkos – därav fastan!’ Jag vet vad jag skriver om, jag jobbar på ögonoperation.
Här finns en broschyr med en bra illlustration:
http://www.sankterik.se/upload/4052/Näthinnelossning_F_low.pdf

Jag tränade för första gången på 4 veckor. Hipp hurra. det kändes riktigt jäkla segt i gymmet kan jag meddela. Skönt var det i alla fall och ännu härligare var det eftersom alla var ute i solen och njöt och inte var och tränade. Så gott om svängrum och inget köande till maskinerna eller vikterna. Det var väl runt ett tio personer i gymmet. Nu ska här återuppbyggas muskler!

Mille mår prima! Han verkar trivas bättre i den nya hagen som han ska vara i. Han vantrivdes av någon anledning i den första och blev placerad i en annan och där går det bättre. Bus med ”nya” hundar, gnäller minimalt och kan to.m. sova i den nya hagen. Bra jobbat Milla.

Nu hemma och väntar på att mannen ska komma hem. En flaska mousserande hallon rosé ligger på kylning. Mums vad gott det ska bli i värmen!

Det var en snabb summering av dagen…allting gott med andra ord. ja just det, vi fick ju lön idag. Ännu ett hipp hurra för denna dag!

Länkar till MJ
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5436361.ab
http://www.dn.se/nyheter/varlden/jackson-fick-overdos-morfin-1.899565

Annonser

Posted on 26 juni, 2009, in Ögon, Ögonoperation, Dagis, Dvärgtax, Gym, Hälsa, Helg, Hund, Jobb, Lön, Mattias, Mille, Muskler, Njuta, Operation, Sambo, Sommar, Styrketräning, Träning. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: