Maddafacka

Ibland har inte rubriken ett sklit med inlägget att göra. Ibland är det så svårt att få till en rubrik som ska locka och få läsare nyfikna. Hur bär ni andra er åt? Jag tycker att jag hittar den ena fyndiga rubriken efter den andra… Idétorka kallas det för och jag är nog inne i en sådan period nu. Är då man ska ta bloggpaus och bara ge upp för ett tag, eller ska man enträget fortsätta i hopp om att det lättar?

Vad händer i livet? Ett ständigt aktuellt ämne. Jobba, svettas, älsklingen och Mille. Ja, så ser det väl ut just nu. En uppstickare som kommer upp då o nu är träningen, den finns…dock inte så flitigt som förut.

Värmen gör sitt, man är inte van och jag är av den typen att jag blir så in i norden trött av värmen. Mille med. Ingen av oss orkar gå ut förrens det blir lite kvällning och svalare ute. Låter som jag klagar, så är ionte fallet. bra att värmen haar kommit, men det är synd att det bara small till, kroppen har ju liksom inte hunnit vänja sig vid att det skulle bli varmt.

Men i slutändan så blir det ju för det mesta riktigt bra. Det är ju huvudsaken det ; )

Annonser

Posted on 30 juni, 2009, in Blogga, Dvärgtax, Hund, Jobb, Mattias, Mille, Träning. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. du är inte ensam om att tröttna i hettan, jag är fan svimfärdig dagarna i ända. samtidigt är det ju svårt att sova också när det är så här varmt.

  kör på med dina rubriker, de dugerq!

  Gilla

 2. Tjena tjena!

  Läget är bra. Det är onekligen fullt ös nu när dom är uppe. De ska stanna till den 19 juli så det är ett tag till. Ska bli mysigt att få rå om dom ordentligt!

  Hur har ni det? allt väl med Mattias med?
  När ska Ni ha semester? Ska Ni göra något då?

  Kram

  Gilla

 3. Rubrikerna bara kommer.
  Automatiskt.
  Ibland före själva inlägget.

  Gilla

 4. Vanligt förekommande med bloggtorka i värmen… ta ingen stress. Om du känner för en paus, ta den!

  Bloggandet ska inte vara ett stressmoment! kram

  Gilla

 5. Jag tycker dina rubriker är bra. Men jag håller med dig om att det är svårt att komma på rubriker. Jag är själv sämst å att hitta på rubriker och är i stort sätt aldrig nöjd med dem men spela roll, egentligen? Det är ju bara en blogg. keep up the good work!

  Gilla

 6. Haha dina rubriker är ju klockrena. Kom hit! Då kan vi snacka värme på riktigt! Ja shawarma är riktigt gott 🙂 Vad jobbar du som då?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: