Lördag innebär jobb och hundmys

Idag är det lördag…jag har beredskap idag och eventuellt måste jag åka in och jobba utifall någon måste operera sitt öga akut. Risken är nog rätt liten såvida ingen är ute i slagsmål, näthinneavlossning eller lyckas sticka hål på ögat på något sätt. Så jag ska passa på att njta så länge det går av friden, mannen och hunden.

Vi ska ut tilll Åkeshov, till hundstallet som ligger där. Det är ett ställe som tar hand om bortsprugna hundar och omplaceringshudar. Vi ska nämligen skaffa en tilll hund…så att Mille får lite sällskap att busa runt med : ) Bra va? Nä…skojjar bara. Vi ska dit för att de har en inhängnad rastgård som allmänheten får ta del av också. Den är oskyltad, så vi får se om vi hittar den. Vi vet att den finns i Judarskogen som finns i Åkeshov. Om vi inte hittar rastgården så får vi ta en tur runt sjön.

hundstallet

Så en skogspromenad med förhoppningsvis lite bus ska det bli. Sedan får vi se om det blir jobb. Lite extrapengar skulle ju inte sitta helt fel.  Eller så kanske vi plockar med oss en hund hem…man vet aldrig 😉

Annonser

Posted on 11 juli, 2009, in Beredskap, Dvärgtax, Lek, Mattias, Mille, Operation. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: