Hundrastplats nr. 2

Dit kom vi aldrig, för vi hittade inte dit. Vi skulle till hundöarna vid Drottningholm. Men vi kunde inte föreställa oss att sådant paradis skulle kunna ligga så nära slottew. Så vi åkte längre bort och letade. Vilket resulterade i att vi åkte långt ifrån de omtalade öarna. Nåväl, nu har vi googlat och kollat runt och vet nu att det ligger faktiskt vid slottet. Häftigt : ) Nu vet vi vart vi ska åka nästa gång.

Färdbeskrivning:
Kör till Brommaplan och vidare ut mot Ekerö. När du passerar Drottningholm slott på din väsntra sida så fortsätter du till den stora parkeringen som ligger också den på vänster sida. Parkera uppåt höger och följ gångvägen. Baklom grinden har du hundöarna.

Så vad hände istället då? Vi drog in till stan, närmare bestämt till Djurgården och lade oss på de enorma kuddarna uppe vid Rosendahls Wärdshus. Fika där med Åke som hade avsslutat dagens föreställning uppe på skansen. När vi kom till wärdshuset visade det sig att det var giftermål på gång och bruden och brudgummen var så vackra så! Tur med vädret har dom med…lyckostarna.

Annonser

Posted on 11 juli, 2009, in Fika, Giftermål, Hund, Hundöarna, Hundrastplats, Lek. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: