Skörda skörda…veterinär

Stor del av dagen har gått åt till bondebestyr. Det skördas och det sås, det hjälps till på andras farmar och det är ganska gulligt juh. Men jag vet inte om jag kommer bli drömbonden…men fint blir det : )

Efter jobbet och dess lättsamma slit, så bar det av till veterinären här i Sundbyberg. Det slutade med att han fick ett ”kastreringschip” i nacken och kommande 6 månader blir som om han vore steril. Det ska bli spännande o se hur detta kommer att funka. Planen är lugnare hund och hårdträning för honom. Men om 2 dagar blir det skoj. Då kommer hormonbalansen bli helt knas och han kommer bli hysterisk i ett par timmar.Veterinären sa att det kan komma se konstigt och bli jobbigt för oss. Men inget att oroa sig för, det går över på ett par timmar. Den enda nackdelen med chippet i nacken är att han inte får ställas ut på ett år. Det här räknas som doping inom hundsport.

För er som har husdjur och söker eftern lugn och trevlig veterinär samt en lugn miljö på praktiken. Ni måste ta en titt på Sundbybergs Veterinärpraktik, http://www.sbgvet.se jag kan varmt rekommendera Annica som driver praktik i sitt egna hem. Mille skrek, men va fan, det skulle du med göra av den grova kanylen i nacken. Det ser allt annat än skönt ut.

Annonser

Posted on 22 juli, 2009, in Dvärgtax, Facebook, Lydnad, Mille, Veterinär. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Haha då ska jag inte åka till Mallorca 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: