Äntligen hemma

Så har vi äntligen fått hem lillkillen igen. Trött efter dygnet på djursjukhuset sover han gott i transportburen (tack för lånet Henrik). Detta blir hans nya hem/sovplats kommande veckor fram till återsbesöket. Nu är det smärtstillande och inflammationshämmande som gäller och sträng burvila fram tills återbesöket i Januari. Nu är det slut på bus, träffa andra hundar, hoppa upp i soffa och säng, långpromenader (max 5 minuter), trappor och flexikoppel. Ska åka och köpa ”staket” imorgon att sätta ihop till en liten hage som han ska få vistas i. Tack Kicki för att du kikade till han ikväll. Tack alla som är så goa och ”stöttat”, det behövs nu när den kämpigaste biten kommer. Veckor att tvinga han att vara, vänja honom av att sova i säng m.m.

Men det känns i alla fall riktigt skönt att det inte krävdes operation av diskbråck…utan att dom tror på att sträng vila får ryggen att läka naturligt. Kan varmt rekommendera Albano för din hund om problem uppstår…trevligt bemötande och trevlig personal (i alla fall dom vi träffat).

Nu ska hela flocken slappa och njuta av varandras närvaro. Over and out!

Annonser

Posted on 14 december, 2010, in Dachshund, Djursjukhuset Albano, Dvärgtax, Mille, Rygg, Sjuk. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Åh så skönt at han är hemma igen! Men nu har ni en tuff tid framför er … och hur går det med julfirandet måntro? Kram till er alla tre!

  Gilla

 2. Hur länge ska han vila innan han är som själv igen?

  Gilla

 3. En helande kryande hälsning!

  Gilla

 4. Svar: yes, superskönt att din hund inte brydde sig. Såfort man har upplevt hur en räddhund är så kan man uppskatta att ens egna inte är det.. 🙂 hälsa taxen att han får krya på sig, inte lätt med sjuk hund!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: