So far, so good…

Jodå, det gick så bra så hos ortopeden på Djursjukhuset Albano idag…när han väl behagade komma fram under stolen. Fantastiska människor som jobbar där. Djusjukvårdaren lyckades charma Mille totalt, kan det bero på levergodiset hon mutade med ; ) Well well, ortopeden undersökte och konstaterade att det såg bra ut och kändes bra när hon klämde längs hela rörelseapparaten.

Några goda nyheter är att han slipper vara ensam, får leka lätt med andra hundar och ta lite längre promenader på ca 15-20 min.
Detta innebär ju lite pussel för hunddagis då han inte ska busa med stora hundar då han riskerar bli trampad på ryggen. I hans nuvarande bås är det mest stora hundar…hmm… Det ska nog fixa sig skulle jag tro.

Ryggfiléerna som ska stabilisera kotorna och behöver byggas upp, dom är näst intill obefintliga sa ortopeden. Så nu ska Mille få träffa sjukgymnast också, så att hussarna ska få bra tips på rätt övningar. Det blir kanon sen i vårat nya hem där vi ska ha ett stort härligt badkar…då får han simträna lite…precis den träning som dom helst vill att man gör med dåliga ryggar.

Just det ja, hopp och trappförbudet är kvar tillsvidare…

Over and out.

Annonser

Posted on 4 januari, 2011, in Djursjukhuset Albano, Dvärgtax, Mille, Rygg. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

 1. Carina Björsell

  Vad skönt att det var positivt hos veterinären: ) Fråga mig om oro för sjuka hundar, vi har verkligen haft vår beskärda del av den varan: ( Som tur är inte med den nuvarande hunden dock, hon är frisk som en nötkärna *ler*
  Men jag undrar verkligen om han kan simma i badkaret? Han ska väl röra sig framåt, inte trampa vatten? Det blir nog allt att ge sig av till ett hundsim; på sådana har vi också gått. Ett tag åkte jag 13 mil enkel väg var 14:e dag för att rehabiliteringssimma min hund; vad gör man inte för älsklingen. Du/ni är inte ensamma om att göra mycket och oroa ihjäl er för sin fyrbenta.

  Gilla

 2. Så lyxigt för honom att få simträna hemma!

  Hur är det på hunddagis, är det många hundar i samma utrymme? Hur blir det om en jycke är av det tjurigare slaget, får han egen kuppe eller får han inte plats då?

  Gilla

 3. Jag håller tummarna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: