Magplask

Ännu en kväll tillbringad på Djursjukhuset Albano. Som tur var var det inget allvarligt, det var återbesök hos sjukgymnasten. Så idag har Mille fått jobba på bra och har nu slocknat brevid oss o soffan.

Först fick han prova simma i pool, vilket var första gången för han skulle jag tro. Han fick pröva tre gånger och tredje gången paddlade han på riktigt bra med bakbenen…efter en minut typ…

Efter det fick han stå på pilatesboll och parera när obalansen slog till. Lite stretchövningar för bakbenen och massageinstruktioner. Så nu ska vi väl kunna bygga upp bra styrka i Milles rygg för att förhoppningsvis slippa mera ryggont i framtiden!

Flytväst inhandlades för att vi ska kunna öva på att simma i badkaret när vi flyttat till nya lägenheten. Så..nog har det varit en produktiv kväll *ler*. Imorgon ska jag inhandla en stor pilatesboll. Bäst av allt, försäkringen täcker allt förutom flytvästen och pilatesboll.

Annonser

Posted on 25 januari, 2011, in Djursjukhuset Albano, Dvärgtax, Mille, Rygg, Träning. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Åh, så fint han ”simmar”. Jag blir alldeles rörd.

  Gilla

 2. Men! Så gulligt!

  Så fantastiskt att det går att hjälpa honom så!

  Och Pilatesboll? Fixade han det också?

  Gilla

 3. Carina Björsell

  Oj, kände igen mig. Largo gick också i en sådan där treadmill, men han gick på löpbandet i botten. När han simmade fcik det bli en pool. Det är skillnad på stora och små hundar: )

  Gilla

 4. Vad sött! Och så duktig lillkillen är. 🙂

  Gilla

 5. skönt att mille blir bättre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: