Dag 5. Kata Beach, Phuket, Thailand.

Idag blev det hotellbyte eftersom vi bara bokade 4 nätter på det första utifall vi ville röra oss till annan ort. Men vi ville stanna och letade upp ett annat hotell här ”mitt i smeten” för 1200 baht natten inkl. free WiFi. Så nu är Å, Ä och Ö tillbaka igen då vi kan surfa på Mattias jobbdator. Nice : )

Gårdagens hetta gjorde att man vart rejält bränd, hur mycket man än smorde in sig. 37 grader visade termometern nere vid massagetälten på stranden. Så läge var att ta en massage under solens mest varma timmar. Apropå massage, gud så skönt det är och vi har konstaterat att en massage om dagen gör oss riktigt välmående. Så hittils har det blivit thaimassage, ben och fotmassage, oljemassage och idag blir det aloevera-massage…med tanke på kroppsfärgen så är det ett bra val!

Eftersom det inte är bad och soldag idag passar jag på att fräsch upp dykkunskaperna igen. På torsdag ska vi ut och göra tre dyk. 2 vid Phi Phi Island och 1 vid Anemona Reef. Ska bli riktigt nice, men nu var det flera år sedan jag dök, så lite uppfräschning är ett måste! Väl under ytan hoppas jag att vi får klappa havssköldpaddor när vi simmar där ner, precis som förra gången jag dök vid Phi Phi.

Den fina duschen på hotellet! Inte undra att vi föll pladask när vi såg den fina rosa plastknoppen på blandaren; )Kanske är sådana vi ska köpa med hem och installera på blandarna i nya lägenheten! Eller…not.

Nu ska vi ut och käka lunch, klockan är nu 14 och det börjar rycka i hungertarmen. Sedan blir det massage. Syns snart igen!

Annonser

Posted on 21 februari, 2011, in Dyka, Kata Beach, Lunch, Massage, Phi Phi Island, Phuket, Thailand. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. Är alla I Thailand nu el? 😉 Verkar som om ni har d gött iaf, hälsa Mattias oxå!

    Gilla

  2. Hm … 37 grader … näe, jag trivs bättre här och sitta och titta ut på snöflingorna som faller …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: