Dag 6. Kata Beach, Phuket, Thailand.

Då var det dags för bada och sola igen då. Som tur var ett litet molntäcke som gjorde dagens strålar liiite mindre farliga. Innan solandet startar gäller det att dunka i kroppen vitaminer. Här i form av; vänster = pineapple shake, höger = mango shake. Dessa shakes intas några gånger om dagen i alla dess olika smaker. Favoriten är faktiskt coffé shake. Den skulle jag kunna drick mig mätt på flera gånger om dagen. 7-elevens iced cappuchino kan slänga sig i väggen. This is the shit!

Sedan kom det en solpojke med på bild också, mysigaste mannen Mattias. Som han njuter när han sedan lägger sig ner i plastbädden och försvinner in i en annan värld. Känns riktigt bra att vi bägge slappnar av ordentligt och inte har massa måsten. Livet är bra tufft ibland ; )

Sedan kom strandens bandana-pirat med på bild också. ,Nä jag vet faktiskt inte varför folk glodde så jäkla dant. Har dom aldrig sett en bandana a’la ”Lilla huset på prärien??? Jo, jag satte den faktiskt rätt sedan. Köpte två bandana’s för att skydda skallen när vi ska dyka på torsdag. Många timmar på båt kan bränna hårt det.

Vi provade våra dykdräkter, cyklop och snorklar i havet idag. Givetvis finns det inget att se när man simmar en bit utanför där alla andra badar hej vilt. Men testa utrustningen gick bra ändå,  kändes riktigt riktigt bra. Provade också kamerahuset till min digitalkamera, som gör att vi kan ta undervattensbilder utan att förstöra kameran. Vi tog en hel bilder när vi dök runt där ute. Men eftersom kamerans minneskort inte går att stoppa in i Mattias dator så kan vi inte lägga upp bilder från digitalkameran, jag tänkte ju givetvis inte på att ta med mig någon adapter…

 Tur att man har mobilkamera och kan föra upp bilder på det sättet, men tyvärr kan man ju inte ta mobilen med sig på dyken. Nu ska vi ut och käka middag. Vi har hittat ett litet litet  familjeägt hotell där dom har en mysig och familjär restauragn som vi brukar hamna på. Serivcen är så härlig, det känns som man kommit hem till värdparet och det skrattas och tjoas. Husfrun har alltid ett leende på läpparna!

Annonser

Posted on 22 februari, 2011, in Äventyr, Bada, Dyka, Kata Beach, Mattias, Middag, Phuket, Sola, Thailand and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Ni har det gott.
    Så jädrans gott.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: