Dessa jävla skräddare…vad har man gjort för ont?

Alla som har varit i Phuket nickar nog i takt nu när jag säger att man blir ju redigt trött på dessa skrädare som hela tiden vill ta i hand, bli deras vän, köpa skjorta, billigare än Ullared osv. Gud vilket kackel det är, samma tjat varenda gång man går förbi dom. Till råga på allt så ligger det ju bara en 70 skräddare här i Kata Beach som man passerar vart man än går. Låt mig va, jag vill inte köpa skjorta! Tror jag har förklarat en si sådär 200 gånger nu att nej tack. Nu är jag så trött på dom att jag bara totalignorerar dom..

Men här har vi en rolig prick. Första gången han presenterade sig hette han Sheba, andra gången hette han Sham. Hur som haver så är han en riktigt rolig prick, trots att han är en skräddare. Han snusar (inte så mycket, en snus om dagen typ), pratar en hel del svenska och säger på klingade svenska att hans skjortor är billigare än Ullared. Vi växlar lite ord med några gånger om dagen, vi passerar honom när vi går till massagesalongen, han är riktigt rolig. Knallgul om man ska sätta en färg på honom!

Och idag var det inget undatag, han hoppade fram idag med en underbar T-shirt. Man kunde inte göra annat än att skratta. Han påstår att han fått den på posten från en kompis i Sverige…vi betvivlar dock detta. Så, dagens profil är alltså Sheba, Sham eller var det blir nästa gång : ) Ett bevis på att det finns en kräddare här i Kata Beach som inte är ett pain in the ass!

Dagens massage: Ben och Fot massage…igen…så skön : )

Nu ska vi ut och käka middag, packa lite inför de tre dyken som ska göras imorgon. 7.45 blir vi hämtade för att ta oss ut till Phi Phi Islands och Anemona Reef. Jisses, jag är lika spänd och glad som ett barn på julafton…snart så får jag äntligen hoppa ner i plurret!

Annonser

Posted on 23 februari, 2011, in Dyka, Kata Beach, Massage, Phi Phi Island, Phuket, Thailand and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Härlig snubbe, nästan så ni skulle köpa skjorta av honom! 😉

    Gilla

  2. De är ju lite komiska, dessa försäljare som inte kan ta ett nej.
    När jag var i London fick jag halvspringa ut ur vissa affärer, med affärsbiträden hack i häl: ”Very cheap, only for you!” 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: