Upplevelse – Manta

Fick ett sådant där härlight rys i ryggraden…en sån där som börjar i nederdelen och stiger upp mot nacken. Ni vet, ett sådant rys, som får nackhåret att resa på sig och sprider sig ut mot armhåren… Anledningen var att jag kom att tänka på de sjuka berg- och dalbanorna vi åkte i Orlando i Oktober. Manta på SeaWorld var en riktigt höjadre. Älskade känslan av att hela sätet fälls uppåt, från sittande till hängande, vid starten. Innan du sakta åker uppför första backen…hängandes under banan. Det enda du nu kan göra är att blicka nedåt/framåt och se hur du höjs till skyarna och människorna nere på marken bara blir mindre och mindre. Det är något grymt galet över det hela!

Wow…första åket…var något riktigt speciellt måste jag säga. Kärleken håller i sig…saknaden efter ett par åk är stor. Varför har vi inget liknande i Sverige?? Varsågoda, jag bjuder er alla på en åktur i Manta!

Sådärja…nu kommer rysningarna igen. Älskar sånt här : )

Annonser

Posted on 13 november, 2011, in Berg- och dalbanor, Manta, Nöjespark, Orlando, USA and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: