Kom i form 2012

Så har kroppen jobbat på än en gång med Jocke och hans BodyPump. Var lite fundersam på hur det skulle gå, med tanke på träningen i måndags. Vist var jag mör i kroppen, det skall icke förnekas, men tröttheten slog jag bort med en dubbel espresso på väg till gymet, som hjälpte till att hålla ångan uppe hela passet igenom.

Kvällens pass var för övrigt det bästa hittills om jag ska se till den egna prestationen. Nu när tekniken börjar sitta, var det dags för lite mera vikt på stången och det gick vägen. Höll ut hela passet, men vid bicepscurlen var jag tvungen att ”passa” på en liten bicepscurl, jag körde nog en aning för tungt där. Knäna kändes inte av, det verkar som benövningarna i gymet ger resultat på den punkten.

Vikten passade på att granskas direkt efter dusch.

20120118-210410.jpg

Ja, det minskar ju inte i alla fall och det är ju bra med tanke på att muskler väger mer än fett. Nu påstår jag dock INTE att jag byggt muskler. Det var bara ren fakta…som vi alla vet. Målet skulle vara lite mer deffad och lite mera muskler. En vikt på 83-85 skulle vara trevligt.

Kom i form 2012

Annonser

Posted on 18 januari, 2012, in ACTIC, BodyPump, Gym, Muskler, Styrketräning, Träning, Träningsvärk. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

 1. Vad kul att tekniken börjar fastna. Själv är jag sugen på att prova något gruppass men annars kär jag mest i gymmet. Bodypump är dessutom kul och jobbigt. 🙂 Cirkelgympa är jag sugen på att testa.

  Gilla

 2. Heja dig, du är duktig!!!

  Gilla

 3. Får ju ångest när jag läser hur duktiga alla är med sin träning!

  Själv är jag i en svacka, har tappat suget helt och hållet, men det beror på att det har hänt saker som gör att jag inte tar mig orken att ta mig iväg, även fast det hade varit bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: