Dagens tips

En otroligt god Rosé avnjuts ikväll. Ett säkert kort för er övriga som vill släcka törsten med något gott en ljumen försommarkväll som denna.

Men godast av dem alla var den där sötsliskiga drycken som var chockrosa och smakade smultronsaft. Kanongott vin. Har glömt vad den heter, köpte den i stora lass förra sommaren. Skitminne man har alltså. Kan du hjälpa mig?

Publicerat på 15 maj, 2010, i Sommar, Vin. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

  1. I vanlig ordning är jag en vän av öl 🙂

    Sv: Ja, att bo på landet har helt klart sina fördelar 🙂

    Gilla

  2. Sv: Det är något speciellt med landet. Efter att jag själv bott mitt i skogen i över 18 månader så saknar jag inte staden det minsta. Här finns allt jag längtat efter: Lugnet och friheten. Mina hundar kan själva välja mellan att busa runt på tomten eller bara ligga i soffan och slappa.

    Innan bodde jag i lägenhet med två schäfrar, och jag fick det att fungera – men allt man gjorde på dagarna var att vandra och träna med vovvarna. Här kan de få springa av sig själva på ett mer naturligt sätt – och inte att förglömma – glansen i pälsen säger bara en sak: Vi trivs! 🙂

    Gilla

    • Jo jag vet., jag har alltid varit emot hund i lägenhet. De gör sig inte rätt där. Drömmen är att flytta till hus eller radhus och kunna göra en en hundgård för lite mer frihetskänsla. Taxar är små, men kräver frihet, precis som en stor bjässe.

      Gilla

  3. Galet gott rose vin .

    Gilla

  4. haha okej tack, e ganska nöjd me den själv : ))

    Gilla

  5. Smultronsaft kanske? 😉

    Ja, det är bra jävla gött. Så länge det gäller Six Feet Under också så är det väl ingen större skada skedd.

    Gilla

  6. Ingen aning – här i finland brygger vi eget!

    Gilla

Lämna en kommentar